Marienwaard 40, Maastricht

VerkochtToevoegen aan favorieten
Vraagrijs: 239.000 k.k. 239000 k.k.
Contact Guus Brüggemann Makelaardij
Telefoon 06-81203484
E-mail: in..........toon
Geplaatst 15-05-2023

Omschrijving

Gelegen aan de rand van Maastricht in de idyllische Landgoederenzone ligt deze bijzondere woning aan de Mariënwaard. Het woonoppervlakte is 96 m2; het perceel meet 113 m2. Deze instapklare woning heeft een energielabel C.

De woning is goed bereikbaar met scholen, supermarkten en uitvalswegen in de buurt. Het levendige stadscentrum, Universiteit Maastricht en het academisch ziekenhuis MUMC+ zijn in een kwartiertje met de fiets te bereiken. Station Maastricht-Noord en het bijbehorende busstation bevinden zich op 5 minuten lopen.

Indeling: Entree met toilet en toegang naar de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een prachtige houten vloer. Er is een open keuken met afzuigkap, gasfornuis, oven, vaatwasser en koelkast. De gezellige omsloten tuin is gelegen aan de noordwestkant van de woning. Met een open trap kom je op de eerste etage waar twee slaapkamers en een badkamer voorzien van douche en wastafel zijn gelegen. Een vaste trap biedt toegang tot een ruime zolderslaapkamer met uitzicht op achterliggende landerijen.


Algemene informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Guus Brüggemann Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Guus Brüggemann Makelaardij aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn ingemeten volgens NEN2580

Specifieke details

Soort woonhuis: Eengezinswoning
Type woonhuis: Tussenwoning
Woonoppervlakte: 73
Perceeloppervlakte 113
Bouwjaar: 1920
Aantal kamers: 3 (2slaapkamers)
Energielabel: C
Voorzieningen: Parkeren op eigen terrein, Berging, Tuin op Noord-Westen

Locatie

Maastricht
Mariënwaard 40, Maastricht, Nederland, 6222 AN