Tinnegietersdreef 52E, Maastricht

VerkochtToevoegen aan favorieten
Vraagrijs: 320.000 k.k. 320000 k.k.
Contact Brüggemann makelaardij
Telefoon 085-0607889
E-mail: in..........toon
Geplaatst 10-01-2023

Omschrijving

Op de 4e verdieping gelegen, goed onderhouden appartement met lift, ruime woonkamer met open keuken, balkon, 2 slaapkamers en privé berging gelegen in Maastricht-Belfort aan de Tinnegietersdreef 52E.

Souterrain:
Privé berging ca. 6m². + garageplaats

Begane grond:
Representatieve hal met lift, bellentableau en intercominstallatie.

4e Verdieping:
Hal met video intercom en berging. Deels licht betegelde toiletruimte met duoblok en fonteintje. Woonkamer voorzien van parketvloer. De open keuken is voorzien van een witte aanbouwcombinatie in hoekopstelling inclusief gaskookplaat, vlakschermafzuigkap, oven en koelkast. Zonnig gelegen balkon 4.45 x 1.70 met mooi uitzicht.

Twee slaapkamers, respectievelijk 5.20 x 3.00/2.30 en 3.80 x 2.00. In de berging is het aansluitpunt voor de wasapparatuur en combi CV ketel (gehuurd).
Geheel licht betegelde badkamer met nieuwe inloopdouche, badkamerkast, handdoekradiator en wastafel.

Bijzonderheden:
• Geheel isolerende beglazing.
• Service Flat voorbereid
• Gunstig gelegen op loopafstand van winkelvoorzieningen, scholen en openbaar vervoer
• Woonkamer, slaapkamers en hal voorzien van parketvloer.
• 3-tal zonnescreens aanwezig.
• Airconditioning

Alle aangegeven maatvoeringen betreffen circa maten.

Nadere informatie / disclaimer
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele overeengekomen ontbindende voorwaarden (bijv. financiering) is in de regel 4 a 5 weken na het sluiten van de schriftelijke koopovereenkomst.
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
- Alle plattegronden, aangegeven maatvoeringen / afmetingen / oppervlakten en inhoudsmaten zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Specifiek geven wij aan dat wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
- Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan

Specifieke details

Soort Appartement: Galerijflat
Woonoppervlakte: 105 m2
Gelegen op de: 4e woonlaag
Bouwjaar: 1996
Aantal kamers: 3 kamers (2 slaapkamers)
Energielabel: C
Voorzieningen: Garage, Parkeerkelder, Openbaar parkeren, Berging, Lift, Balkon, Airco
Bijdrage VVE: € 211,92

Locatie

Maastricht
Tinnegietersdreef 52E, Maastricht, Nederland

Reacties