Herculeshof 43 F Maastricht

VerkochtToevoegen aan favorieten
Vraagrijs: 225.000 k.k. 225000 k.k.
Contact Brüggemann Makelaardij
Telefoon 085-0607889
E-mail: in..........toon
Geplaatst 10-01-2023

Omschrijving

Goed onderhouden ruim appartement, gelegen op de 5e verdieping met woonkamer v.v. toegang tot het balkon, open keuken, bijkeuken, 3 slaapkamers en een privé-berging. Het appartement is op een rustige locatie gelegen in de Maastrichtse wijk Daalhof en diverse voorzieningen zoals winkels, scholen, recreatie en openbaar vervoer zijn in de directe omgeving aanwezig.

Begane grond:
Gemeenschappelijke entree met video-intercomsysteem, brievenbussentableau, lift, trappenhuis en achterin- uitgang.

1e verdieping:
Privé-berging welke te bereiken is via de centrale hal en een afgesloten toegang aan de achterzijde van het complex.

5e verdieping:
Galerij met meterkast in afgesloten kast. Entree, open keuken met muurkast en aanbouwkeuken v.v. koelkast, combimagnetron, gootsteen, vaatwasser, keramische kookplaat en afzuigkap. Bijkeuken/wasruimte met aansluiting voor wasapparatuur en de plaatsing van de elektrische boiler. Woonkamer van ca. 25 m2 (7.26 x 3.87/2.80) met laminaat vloer en toegang tot het balkon van ca. 11 m2 (1.30 x 8.78), welke gelegen is op het Zuid-Westen. Tussenportaal met bergkast en toegang tot de badkamer, toilet en de 3 slaapkamers. Betegelde badkamer van ca. 3 m2 (1.50 x 2.06) v.v. een douche en vaste wastafel. Separaat gelegen toiletruimte v.v. fonteintje. Slaapkamer 1 van ca. 8 m2 (3.99 x 1.93), slaapkamer 2 van ca. 11 m2 (3.99 x 2.71), bergruimte en slaapkamer 3 van ca. 11 m2 (4.11 x 2.73)
De woonkamer is voorzien van een onderhoudsvrije laminaatvloer.

Bijzonderheden:
Het appartement is v.v. ramen met dubbele beglazing. De warmwatervoorziening betreft een elektrische boiler (eigendom) De centrale verwarming is d.m.v. blokverwarming. De woonkamer is voorzien van airco. De maandelijkse VvE-bijdrage bedraagt € 258.02 (incl. voorschot stookkosten, opstalverzekering en reservering groot onderhoud).

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud

Specifieke details

Soort Appartement: Galerijflat
Woonoppervlakte: 98
Gelegen op de: 5e woonlaag
Bouwjaar: 1973
Aantal kamers: 4 kamers (3 slaapkamers)
Energielabel: C
Voorzieningen: Openbaar parkeren, Parkeren op eigen terrein, Lift, Balkon, Airco
Bijdrage VVE: € 258,02 p/mnd incl voorschot verwarming

Locatie


Herculeshof 43F, Maastricht, Nederland

Reacties