Ambyerstraat-Noord 30B Maastricht

VerkochtToevoegen aan favorieten
Vraagrijs: 399.000 k.k. 399000 k.k.
Contact Brüggemann Makelaardij
Kantoor Maastricht
Boschstraat 21,
6211 AS Maastricht
Tel.: 043 234 04 10
Telefoon 085-0607889
E-mail: in..........toon
Geplaatst 24-03-2023

Omschrijving

Gelegen in de wijk Maastricht-Amby ligt dit bijzondere en ruime appartement in de Ambyerstraat Noord. Het appartement heeft een woonoppervlakte van ruim 125 m2, is gebouwd in 2006 en heeft een energielabel A.

Ambyerstraat Noord 30-B is gelegen in de buurt Amby. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Maastricht. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg (A2 en A79) in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.

Indeling:
Entree met bellenplateau en toegang tot de centrale hal, lift en berging. Trap naar de eerste verdieping.

1e:
Entree/hal met deur naar ruime woonkamer voorzien van creme-witte tegelvloer en open keuken. De keuken heeft een elektrische kookplaat, koelkast met vriesvak, vaatwasser en afzuigkap. Aan de achterzijde heeft men toegang tot het ruime op het Oosten gelegen ruime balkon (7,84x3,27) . Via een tussenruimte heeft men toegang tot twee ruime slaapkamers, zeer ruime badkamer met toilet, douche en vaste wastafel. Het geheel is voorzien van vloerverwarming

Het appartement wordt aangeboden inclusief afgesloten parkeerplaats op eigen terrein.

VVE:
Per maand: € 293,90 voor het appartement en € 17,80 voor de parkeerplaats.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud

Specifieke details

Soort Appartement: Bovenwoning
Woonoppervlakte: 123
Gelegen op de: 2e woonlaag
Bouwjaar: 2006
Aantal kamers: 3 kamers (2 slaapkamers)
Energielabel: A
Voorzieningen: Openbaar parkeren, Parkeren op eigen terrein, Berging, Lift, Balkon, Airco
Bijdrage VVE: € 311,70 p/mnd incl. voorschot verwarming

Locatie

Maastricht
Ambyerstraat-Noord 30b, Maastricht, Nederland, 6225 EE