Europalaan 68, Scharn-Maastricht

VerkochtToevoegen aan favorieten
Vraagrijs: 390.000 k.k. 390000 k.k.
Contact Brüggemann makelaardij
06 812 034 84
info@guusbruggemann.nl
Telefoon 085-0607889
E-mail: in..........toon
Geplaatst 22-02-2023

Omschrijving

In Scharn, op een gewilde locatie gelegen half-vrijstaand woonhuis, met garage, kelder, zolder en omsloten tuin met uitstekende privacy.

Het woonhuis is gelegen in de wijk Scharn; een geliefde woonomgeving in de nabijheid van het het sportpark "Geusselt", basisschool, kinderopvang, winkelcentrum "De Leim" en NS-station.

Ook de stadstraverse met diverse uitvalswegen naar de A2 en A79 zijn gemakkelijk en snel te bereiken en voor een goede wandeling kunt u terecht in de uitgestrekte natuur/recreatiegebieden rondom Berg en Terblijt en Bemelen.

Een recent bouwkundig rapport van de Vereniging Eigen Huis is beschikbaar. Hierin wordt de bouwkundige staat en een indicatie van directe kosten weergegeven.

Indeling
Entree met hal, wc en toegang naar de kelder en doorzon-woonkamer van +/- 33m2 met gedeeltelijk open, gedateerde keuken +/- 7,40m2 voorzien van een aanrecht kookplaat, afzuigkap en een koel- en vrieskast. Vanuit de woonkamer en keuken heeft men toegang naar de achtergelegen tuin. De tuin geniet van veel privacy, terras met zonnescherm, vaste beplanting, verlichting en toegang naar de garage. De betegelde garage (18m²) is voorzien is voorzien van een stalen kantelpoort. De vrijstaande garage is voorzien van elektra en mogelijkheid tot verwarming. Kantelpoort en vrije achterom naar de oprit.

Eerste verdieping:
Overloop met trappartij met toegang naar slaapkamer 1 (15m²) voorzien van twee muurkasten en balkon met uitzicht op de achtertuin. Slaapkamer 2 (13m²) is gelegen aan de voorzijde van de woning met een wasbak en toegang naar het balkon aan de voorzijde. Slaapkamer 3 (9,30m²) bevindt zich eveneens aan de achterzijde van de woning voorzien van twee muurkasten en een wasbak. De betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, douche, vaste wastafel en 2e toilet. 

Tweede verdieping:
Zolder te bereiken via een vaste trap. 

Tuin:
Geheel omsloten tuin op het oosten met een uitstekende privacy.

Algemene informatie:
De woning is uitstekende gelegen in de rustige woonwijk 'Scharn' met alle voorzieningen in de nabijheid maar ook het station, de Internationale school en uitvalswegen richting Eindhoven, Heerlen en Aken zijn goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Brüggemann Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Brüggemann Makelaardij aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Specifieke details

Soort woonhuis: Eengezinswoning
Type woonhuis: Halfvrijstaande woning
Woonoppervlakte: 151
Perceeloppervlakte 225
Bouwjaar: 1966
Aantal kamers: 5 (waarvan 4 slaapkamers)
Energielabel: D
Voorzieningen: Garage, Openbaar parkeren, Balkon, Kelder, Zolder, Tuin op Oosten

Locatie

Maastricht, Limburg, Nederland
Europalaan 68, Maastricht, Nederland, 6226 CR